Home

OVER ALLROUND SPINNAKER


Bij AllroundSpinnaker zijn we ervan overtuigd dat het zeilen met een spinnaker of gennaker voor iedereen is. Of je nu zeilt op een 25ft of 50ft zeilboot, zeilen met een lichtweerzeil vergroot je mogelijkheden en het zeilplezier.


AllroundSpinnaker maakt het zeilen met een spinnaker of gennaker voor iedereen toegankelijk. We houden het bij de feiten met een duidelijk en helder aanbod van zeilen. Het resultaat is een lichtweerzeil met een modern allround ontwerp dat in de praktijk veel gebruikt kan worden en de investering daardoor meer dan waard is.


Wij verkopen in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven zoals charters, zeilscholen en watersport winkels. Met de opzet van ons dealer netwerk kunnen wij onze buitenlandse klanten bereiken en de juiste service bieden. Ons dealer netwerk brengt ervaring aan boord en geeft voordeel bij inkoop, ontwerp en productie. Dit voordeel is direct terug te vinden voor u als consument.


Ondanks dat wij de keuze en het bestel proces voor u als klant simpel en overzichtelijk willen houden staat een persoonlijke benadering voorop. Wij delen graag onze ervaring en geven graag advies en antwoord op al uw vragen met betrekking tot de zeilen, tuigage en uw mogelijkheden.


Succes met de keuze voor het juiste zeil en accessoire en in ieder geval veel zeilplezier gewenst!


Team AllroundSPinnaker

CONTACT EN INFORMATIE


NETHERLANDS (MAIN OFFICE)


Email: info@allroundspinnaker.com

Tel: +31 0(6) 20 391 393

KvK: 30219742


Service en sales:

Jachthaven Forth - Muiden


AllroundSpinnaker is onderdeel en initiatief van YourYacht Nautische producten en services.


DEALER WORDEN?