Home

ALLROUND GENNAKER


Een moderne Allround Gennaker, ook wel A/symmetrische spinnaker genoemd, mag eigenlijk niet ontbreken in de zeilgardarobe. Dit zeil is breed inzetbaar en zeer geschikt voor zeilers die maar één lichtweerzeil aan boord willen hebben.


GEOPTIMALISEERD GENNAKER ONTWERP

Onze Allround Gennaker heeft een verfijnde en volledig radiale snit. Het zeil heeft een gematigd diep profiel met een ronde intredehoek en wordt naar het achterlijk toe vlakker. Deze karakteristiek maakt het trimmen van het zeil makkelijker en geeft minder helling bij hogere koersen.


De vormgeving en karakteristiek bepalen in hoge mate de eigenschappen van uw boot. Onze ontwerpers combineren moderne ontwerpsoftware met een lange persoonlijke ervaring achter de tekentafel en op de wedstrijdbanen. Het resultaat is een modern en goed doordacht ontwerp.  


De Allround Gennaker is ontworpen voor een schijnbare windhoek van

80°-155°.


DIRECT LEVERBAAR

Onze Gennakers zijn direct leverbaar en klaar voor gebruik. Ze zijn leverbaar in 18 groottes en passen daarmee op vrijwel elk jacht tussen de 22 en 65 ft. Het verschil met een op maat gemaakt zeil is maximaal 5%, maar meestal beduidend minder. Het standaard kleuren ontwerp bekijk je hier.


DE STANDAARD AFWERKING EN DETAILS

De zeilen hebben worden afgewerkt zonder enige concessie te doen aan kwaliteit met aandacht voor details. Standaard bijvoorbeeld met extra grote hoekverstevigingen. LEES MEER >>


OPTIONEEL

De spinnaker kan worden uitgevoerd met een aantal opties zoals zeilnummers, logo of launchbag. Je eigen design maken met behulp van onze spinnaker design-tool waarbij je keuze hebt uit 9 kleuren.

LEES MEER >>

Allround Gennaker

In groottes van 37 tot 265 m2

Bekijk hier welke afmeting het best aansluit op uw zeiljacht >>