Home

PRIJSLIJST EN BESTELLEN


Een Allround Spinnaker of Gennaker bestel je makkelijk en snel. Weet je precies welke maat het best aansluit op het zeilplan dan vraagt u eenvoudig een scherpe offerte via het  formulier “GENNAKER/SPINNAKER PRIJZEN”. Per mail ontvangt u van ons een offerte.


Weet u nog niet welke maat het best past bij het zeilplan? Geen probleem want wij hebben inmiddels een ruime database met meer dan 3000 zeilplannen. U vult via de offerte aanvraag de benodigde informatie in en wij informeren vrijblijvend over de juiste zeilgrootte.


Na een bestelling ontvangt u per email een bevestiging/factuur van uw bestelling. Zo kan je een bestelling nog eens rustig doornemen.


Een bestelling wordt aangetekend verstuurd via pakketdienst zoals PostNL of UPS. Hiervan ontvang je een TrackTrace code. Indien wij een bepaalde maat zeil niet op voorraad hebben dan is de levertijd maximaal twee weken.


Accessoires zoals de Tacker, Allround sleeve of Launchbag zijn ook los van een spinnaker of gennaker te bestellen. Accessoires bestel je via de knop ‘’Accessoires bestellen’’


Bij een bestelling van een zeil waarbij zelf de kleurstelling wordt ontworpen ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een link naar onze designtool. Een eigen ontwerp wordt op bestelling gemaakt en heeft daarom een levertijd van maximaal zes weken.


Bekijk hier ons standaard kleuren ontwerp. Voor vragen, advies of overige informatie neemt gerust contact met ons op.


Team AllroundSpinnaker

GENNAKER/SPINNAKER

PRIJZEN >>

IK WIL GRAAG WETEN WELKE GROOTTE >>

ALLEEN ACCESSOIRES BESTELLEN >>