Home

ALLROUND LAUNCHBAG


Ready to go vanaf het dek naar de top van de mast. De Allround Launchbag is speciaal ontwikkeld voor het snel en veilig kunnen zetten van de spinnaker of gennaker.


Met de haken aan de tas klik je de bag eenvoudig vast aan bijvoorbeeld de reling. Vanuit de kuip kan je vervolgens hijsen. Met de colour-coded strips van klittenband houdt je overzicht tussen de Head-Tack en Clew en misverstanden zijn verleden tijd.


De Launchbag is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een bodem van gaas zodat en vocht geen kans krijgt.


De Allround Launchbag is leverbaar in de maten: S - M - L - XLATN Tacker


Door een Tacker te is het mogelijk een spinnaker of gennaker te voeren zonder grote aanpassingen aan boord. De Tacker schuift over het opgerolde voorzeil en houdt het zeil dichtbij de hartlijn van het schip. De hoogte kan je eenvoudig instellen met een neerhouder.


De Tacker is voorzien van een snapshackle waardoor snelle handeling van het zeil mogelijk is. Je kan een sleeve of lauchbag perfect combineren met een Tacker.


De Tacker is leverbaar in de maat A (< 90m2 zeil) B (< 150m2 zeil) en maat C (< 250m2 zeil). Bekijk hier hoe een ATN tacker gebruikt kan worden. Klik >>SELDEN GENNAKER FURLER


Met de nieuwste generatie rolsystemen wordt het zeilen met een Gennaker makkelijk en veiliger. De Selden GX furler is speciaal ontwikkeld voor de Gennaker en werkt volgens het Top-down principe.


Door het gebruik van een Anti-torsie lijn rol het zeil van boven naar beneden op. Het zeil zit van aan de drum en top shackle en rolt om de anti torsie lijn heen. Een Gennaker hoeft dus niet meer voorzien te zijn van een anti torsie lijn in het voorlijk wat een aanzienlijke kosten besparing is.


De GX furler is leverbaar in 4 uitvoeringen:

GX 7.5 < 50 m2 zeil oppervlak

GX 10 <  80 m2 zeil oppervlak

GX 15 < 115 m2 zeiloppervlak

GX 25 < 200 m2 zeiloppervlak

Allround-Launchbag ATN-Tacker

KLIK >> OP AFBEELDING

KLIK >> VOOR MEER INFORMATIE

BESTEL NU >>