Home

ALLROUND SPINNAKER


De symmetrische Allround Spinnaker is geoptimaliseerd voor de diepere koersen vanaf 115° schijnbare wind. De spinnaker heeft de maximale oppervlakte binnen de gegeven lijkmaten. Afhankelijk van de grootte wordt de symmetrische spinnaker met een spinnakerboom gevaren.


GEOPTIMALISEERD SPINNAKER ONTWERP

Onze symmetrische Allround Spinnaker is volledig radiaal gesneden. Dit is de standaard voor functioneel ontwerp, vormvastheid en een lange levensduur. Het zeil houdt z’n optimale vorm en daarmee goede zeileigenschappen, ook met volle windbelasting.


Het profiel is gematigd diep en elliptisch van vorm. Dit resulteert in een goede stabiliteit en maakt trimmen makkelijker. De vormgeving en karakteristiek bepalen in hoge mate de eigenschappen van uw boot. Onze ontwerpers combineren moderne ontwerpsoftware met een lange persoonlijke ervaring achter de tekentafel en op de wedstrijdbanen.


Het resultaat is een modern en goed doordacht ontwerp. De Allround Spinnaker is ontworpen voor een schijnbare windhoek van 115°-180°.


DIRECT LEVERBAAR

Onze Spinnakers zijn direct leverbaar en klaar voor gebruik. Ze zijn leverbaar in 18 groottes en passen daarmee op vrijwel elk jacht tussen de 22 en 65 ft. Het verschil met een op maat gemaakt zeil is maximaal 5%, maar meestal beduidend minder.


DE STANDAARD AFWERKING EN DETAILS

De zeilen worden afgewerkt zonder enige concessie te doen aan kwaliteit met aandacht voor details. Standaard bijvoorbeeld met extra grote hoekverstevigingen. LEES MEER >>


OPTIONEEL

De spinnaker kan worden uitgevoerd met een aantal opties zoals zeilnummers, logo of launchbag. Je kan je eigen design maken met behulp van onze spinnaker design-tool waarbij je keuze hebt uit 9 kleuren.

LEES MEER >>

In groottes van 45 tot 288 m2

Bekijk hier welke afmeting het best aansluit op uw zeiljacht >>   

Allround Spinnaker