Home

ALLROUND SPINNAKER EN GENNAKER DETAILS


Kwaliteit zonder concessies in afwerking en detail. Daar gaat het om bij onze Allround Spinnakers en Gennakers.


Een Allround-Spinnaker zeil is van de hoogste kwaliteit en wordt met veel zorg en aandacht gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard kleuren ontwerp of een op maat gemaakt zeil, voor beide hanteren we dezelfde hoge standaarden voor kwaliteit en ontwerp.


DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Head - Tack - Clew markeringen op de hoeken maakt de handeling van het zeil overzichtelijker en sneller.


Trimlijnen in het achterlijk en onderlijk van de Gennaker maakt het mogelijk het zeil te trimmen tot in detail.


Een volledig radiaal ontwerp is de standaard voor functionaliteit, vormvastheid en lange levensduur. Door dit ontwerp houdt het zeil de optimale vorm en daarmee de beste zeil-eigenschappen.


De volledige belasting van het zeil komt samen in de hoeken. Onze hoekverstevigingen zijn net als het zeil radiaal geconstrueerd waardoor schokbelasting goed wordt opgevangen en vervorming van het doek wordt voorkomen. De hoekverstevigingen zorgen ervoor dat de krachten over een groter oppervlakte wordt verdeeld.


Hoge kwaliteit in materiaal zoals een 100% Ripstop High tenacy nylon of het AIRX doek van Bainbridge. RVS O-ringen in de hoeken en UV-bestendig garen.


OPTIONEEL

Met onze speciale Launchbag is de spinnaker of gennaker zonder problemen aan dek en snel te hijsen. LEES MEER >>


Gebruik de Allround sleeve voor optimale controle en eenvoudige bediening van het zeil. Ook met een kleine crew. LEES MEER >>


Een Allround-Spinnaker zeil kan worden voorzien van elk logo of graphic. Dankzij een moderne productie methode is vrijwel ieder soort logo of afbeelding mogelijk. Dankzij de ultra lichte paint beïnvloed de paint de zeileigenschappen van het zeil niet.


Zeilnummers met keuze uit de 4 standaard ISAF afmetingen en 7 kleuren.


We behandelen het zeil met de McLube Sailcote plus. Deze Teflon spray beschermt het zeil tegen vuil en werkt waterafstotend. Minder weerstand bij het zetten, gijpen en strijken van het zeil waardoor het zeil effectief is op de wedstrijd banen.  

afwerking ontwerp radiale hoeken hoek markeringen

Klik op de afbeelding voor alle details

Onze zeilen standaard? Ontwerp je eigen zeil met keuze uit 9 kleuren